Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPIŠTE NÁM

Kontakt: Slečna Poláčková Jana  739930219

email: jpolackova@atlas.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(Jaru, 1. 7. 2011 17:33)

Ahojky,
tak coooo, Janiiii...vůbec nic nevíme o papoušcích. Copak celé dny děláte? :)

:)

(Jaru, 4. 5. 2011 22:16)

Ahooooj Jani,
tak co je nového? :-)

Evo, a jakpak se mají Robi s Čendou? :-)

Re: :)

(Eva, 26. 5. 2011 20:06)

Zdravím Jarmilko,
Robi a Čenda svorně koušou co se dá, hlavně je baví na zácloně a závěsu rozepínat žabky, takže téměř obden je musím znovu připínat :-). Vůbec se teď nechtějí koupat, tak nevím jestli jim vadí to vedro nebo co. Já myslela, že naopak v tom vedru budou rádi, že jim dám koupání a oni pohrdají :-( , zato strom je celý okousaný na špičkách větví. Ale je jich tam dost, tak by jim to mohlo chvíli vydržet.

Re: Re: :)

(Jaru, 30. 5. 2011 19:59)

:-D Hlavně, že jsou spokojení a nenudí se! Musim taky nakouknout k Vám na stránky! Na to že strom chvíli vydrží, bych nespoléhala. Někdy jsou papagájové horší jak hejno kobylek :-D

Re: :)

(Jana, 30. 5. 2011 20:17)

Ahojky, vše při starém, Honza je jejich miláček, když přijde domu, tak jsou úplně hotový, určitě zas něco nafotím, ale momentálně marodí Deniska, takže jsme doma a ty dva taky zlobí jak čerti, ještě víc než papagájové :o)))) je s nima všema sranda, samozřejmě největší s Tweetym, myslela jsem, že se stavíte, když jste byli na víkend s terkou, ale stejně jsem byla celý den v práci :o((

Jak to dopadlo?

(Eva, 26. 5. 2011 20:01)

Zdravím všechny,
tak jak to dopadlo s Alexem, našel se? A co Marley a Tveety? Zatím žádné nové fotečky ani povídání, tak si říkám co s nimi je.

Re: Jak to dopadlo?

(Jaru, 30. 5. 2011 19:57)

Ahoj,
taky jsem tu jak na trní. Koukám denně a nic nového. Copak dělají Tweety a Marley? :-) A co nějaké fotečky? Janiiiiiiiiiiiiiiiii

strašný smutek :o((((

(Jana, 6. 5. 2011 22:52)

Ahoj Jaru a Evi, jsme strašně smutní, já, Honza, děti, Marley a Tweety!!!! Uletěl mi náš Alex :o((((( je to 4 den, 2 dny lítal okolo, kluci byli venku v kleci přes den a volali na sebe, myslela jsem, že přilítne k nim, ale on si sedl na strom ořech, pak na třešeň a takhle pořád přelítával. Potom přiletěl k nám na barák, potom byl na sjezdovce, kluci ho tam chytali ale odletěl pryč :o(((( strašně jsem ho obrečela a mám i inzeráty, že se zratil, tak pořád doufám, že ho najdeme, děti se každý den ptají kde je Alex, bohužel nedokážu odpovědět :o((((((((

Re: strašný smutek :o((((

(Jaru, 7. 5. 2011 11:27)

ježišiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :-(
No to je strašný!!!!!! :-( To mi úplně vyrazilo dech. Jak se to stalo?
Chůdě malý, snad se najde. Evče přeci taky uletěl a pak se asi za měsíc našel. Budu moc držet palce, ať se vrátí domů!!!!!!!!! Snad tu brzo najdu dobrou zprávu. A co to hodit třeba ještě na FB, aby to lidi sdíleli dál?

Re: strašný smutek :o((((

(Eva, 9. 5. 2011 22:56)

Ježkovy brejle!!!
Jak se to stalo? Já měla tu kliku, že byl dost ochočený, takže chodil k tomu pánovi jíst (viz "Robíčkova letní dovolená" na jeho stránkách). Nezoufejte, hledejte a doufejte. Je dobré, že je zelený a je už teplo, nebojte, přežít může až do zimy, do té doby je pořád naděje. Moc vám přeji, abyste ho našli.

Narozeniny

(Eva, 19. 4. 2011 21:53)

Zdravíme Janinku a včechny její papoušky !
Robíček oslavil v neděli své 3. narozeniny. Dostal novou hračku, sice kopii své první, ale protože jí moc miluje, měl velikou radost a hned se na ní zabydlel. Čenda mu tu starou zabral a nepouštěl ho na ní, tak jsem jí dlouho scháněla a povedlo se to akorát v době jeho narozenin. Když jsem ji vybalila, tak hned nakukoval a když jsem mu ji věšela do klece, tak úplně kníkal radostí.
Tak kartáček tu sice moji papouškové najít nemohou, zato jakákoliv tužka před Robíčkem nemá šanci na dlouhý život. Když ji náhodou zapomenu schovat, hned ji zblískne a už jí krade a okusuje. Čenda naštěstí zatím nekrade. Ale stejně jako ti vaši, jakmile jeden něco má, druhý to chce hned také a začne tahanice :-)

Re: Narozeniny

(Jana, 6. 5. 2011 22:43)

Tak opožděně přejeme všechno nejlepší Robíčkovi :o)))

Tweety v triku

(Eva, 11. 4. 2011 17:34)

Zdravím všechny,
koukala jsem na fotečky jak si Tweety hoví v tričku a bavila se :-). No legranda jistě musela být, to si dovedu představit. Divím se, že se nebál dovnitř, moji papouchové se do tmy bojí, do oblečení by tedy asi nevlezli :-). Vůni dřeva mají také hrozně rádi. Když jsem přinesla čerstvé větve a chtěla je stříhat, musela jsem je zavřít, abych je nestříhla, protože mi pořád lezli k ruce s nůžkama a kousali do větví, které jsem držela.

Ahojky a těším se na další fotečky. Eva

Re: Tweety v triku

(Jana, 12. 4. 2011 9:12)

Ahojky, zdravíme Evu a Jaru, taky jsem myslela, že se bojí tmy, protože oni ve tmě nevidí, ale byla jsem překvapená, jak se mu tam líbilo. Na Honzu nedá dopustit, brání ho i před zelenáčkama :o))) hned jak otevře dveře, tak má Tweetyho za výstřihem :o)))

Jarnípozdrav

(Jaru, 31. 3. 2011 23:10)

Zdravím z Českých Budějovic, Janču, Evu a všechny Alexandry! ;-)

Jani, tak vy už jste byli venku? tak pro Tweetyho a Marleyho to byla úplná premiéra, my je ven nikdy nevzali :-D
Tak hlavně že nefoukalo a byli v závětří. Oni jsou na to hajsaví. Vypadaj na fotkách spokojeně.
Je fajn, že si rozumí se slepicema :-D

Evo, tak to se Robík s Čendou mají přímo královsky. My jim akorát chodili na větve a když byli Vánoce, tak jsme seřízli špičku smrčku a narvali do klece. A na ní pak navěsili dobroty. Měli svůj malej vánoční stromeček :-D

Tak ať se vašim lumpíkům daří! :-)

Re: Jarnípozdrav

(Eva, 1. 4. 2011 21:09)

Tak to se poměli. O tom já uvažuju na příští vánoce, že koupím slaměné ozdoby a spolu se sušenými jablíčky jim to rozvěsím na odstrojený stromeček, aby si také užili. Sice nechci vidět ten binec, ale ať.

Jani, jestli máte místo na další tři papoušky, tak to vám závidím. Já sice neluxuju každý den, ale každý den zametám lino, které je před klecemi a pod stromem :-)

Re: Re: Jarnípozdrav

(Jana, 2. 4. 2011 12:40)

Zatím moc místa nemáme, ale letos se chceme stěhovat a tam je místa dost, akorát nevím, co by mi řekl Honza (přítel), kdybych přišla ještě se třema papouškama :o)) ale mě by určitě nevadily, je s nima sranda

Jarní pozdrav

(Eva, 30. 3. 2011 19:30)

Zdravím papouščí trio a jejich páníčky,
to věřím a je to vidět, že se jim venku líbilo a že si to užívali. I když já bych se je ještě bála dát ven a k tomu i s koupáním. Tady sice svítí sluníčko, ale ještě to fouká studeně. Ale u vás je možná tepleji. Škoda, že já je nemůžu dát někam ven, ale sluníčko si také užívají. Ráno jim sem svítí odrazem od skleněné školy a odpoledne už mají to skutečné. Předevčírem dostali ti moji výtržníci nový papouščí strom a moc si užívali okusování pupenů. Ten binec potom musela samozřejmě uklidit panička :-), mrkvičku jim venku nedávám, ale dopadlo to stejně. Fotečky i postup výroby stromu jsem dala na stránky, kdybyste se chtěli podívat. Myslím, že těm vašim by se strom také líbil.

Posíláme pozdrav všem i Jarmilce. Eva, Robi, Čenda.

Re: Jarní pozdrav

(Jana, 30. 3. 2011 22:12)

Také zdravíme, Dala jsem jim do klece v neděli větve a druhý den už byli celé okousané, takže musím zase vyrazit do lesa. Jaké větvičky jim dáváte vy, které vašim miláčkům nejvíc chutnají? Naši ozobávají smrček, v tom si užívají. Venku byli kluci spokojeni, bylo strašné teplo a já je mám před oknem, kam na ně vítr nemůže, ani žádný u nás nefoukal, jinak bych je taky ven nedala, měla by jsem strach, že nastydnou. Včera jsem byla v Plzni a koukala jsem v Plaze na Alexandry, měli tam šedého a modrého, kdyby se mi náhodou spárovaly, aby jsem tomu samotnému pořídila taky kamaráda nebo kamarádku :o)))

Re: Re: Jarní pozdrav

(Eva, 30. 3. 2011 22:23)

Ti moji mají nejraději lípu, asi proto, že je měkká a daří se jim jí úplně rozcupovat. Ještě dostávají břízu a špendlíky, větší výběr tady ve městě není. Jen po vánocích dostali na okusování borovičku, ale moc jim nešmakovala, spíš po ní lezli než aby jí kousali. Na spárování si ještě počkáte, dospívají ve dvou a půl až třech letech. Taky se může stát, že to budou všechno holky nebo všechno kluci. A máte vymalováno. Myslím, že další tři byste si už nepořídili :-).