Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPIŠTE NÁM

Kontakt: Slečna Poláčková Jana  739930219

email: jpolackova@atlas.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Jarní pozdrav

(Jana, 30. 3. 2011 22:37)

Tak mě by to problém nedělalo si pořídit ještě 3 papoušky, hlavně kdyby byli všichni šťastni a spárovaný :o))) aby nikdo nezůstal sám. Oni mají rádi smrček, vždycky si kousek odkousnou a jdou ho ozobat na bidýlko a pak jdou zas. Měli tam asi 5 velkých větví a není z toho nic :o) jen jak říkáte brajgl, který musí uklidit panička :o) od té doby, co je mám, luxuju tak 1-2x denně, ale je s nima sranda

:)

(Jaru , 18. 3. 2011 21:56)

Zdravííím Janču i Evu :-)
To je dobře, že jste se tu spolu sešly. Můžete ty opeřenečky spolu probírat. Vždycky je lepší, když se člověk má kde poradit.

Janiii, budou nějaké nové fotečky? :-)

Re: :)

(ahoj, 19. 3. 2011 12:56)

Ahojky Jaru, určitě budou nové fotečky, ale dneska jdu pryč, tak budu zas fotit asi zítra. Oni dělají pořád stejný lumpárničky :o) dneska zas čorovaly dětem brambory z talíře, takže jsem sbírala brambory po celým bytě :o) Před chvilkou jsem je zavřela kaňoury, měli hlad, dneska mají mandarinky, piškotky a zrníčko, šmakuje jim moooc :o)))

Poděkování

(Eva, 17. 3. 2011 21:50)

Dobrý den,
nejdříve vám chci pochválit vaše stránky a pak poděkovat, že jste si vzali Tweetyho a Marley, nejen za ně, ale i za jejich páníčky, kteří byli moc smutní, že jim na ně nezbývá dostatek času, protože jim do rodiny přibylo mimčo. Mám také alexandry a psali jsme si vzkazíky co je u nich i u nás nového. Kdybych měla více místa, bývala bych si je vzala sama, protože jsem je sledovala takřka "od plenek". Podle foteček vidím, že jsou velmi spokojení, tím pádem i jejich první páníčci, takže vám přeji, abyste s nimi zažili hodně radosti. Ještě se chci zeptat, jestli odkaz na vaše stránky mohu dát na stránky mojí domácí zvířeny, které jsou věnovány především papouškům? Eva

Re: Poděkování

(Jana, 18. 3. 2011 13:20)

Já jsem taky ráda, že jsme měli možnost si je vzít, je to tu hned takový veselejší, ne že by s dvojčatama nebylo, ale s tima zvířátkama je to prostě veselejší. Určitě si naše papouščí miláčky můžete dát na stránky, v tom nevidím žádný problém a budu ráda, když se na ně někdo jukne :o) a kolik máte papoušků?

Re: Re: Poděkování

(Eva, 18. 3. 2011 18:40)

Jsou to darebové, ale je s nimi legrace. Teď mám dva alexandry, jednoho kanárka, vodní želvu a psí babičku. Mívala jsem i 4 papoušky, hlavně korely, ale když jsem adoptovala želvíčka, tak moc místa už nemám. Má akvárko dlouhé 1 m a široké půl metru, takže zabere dost místa.

Re: Re: Re: Poděkování

(Jana, 18. 3. 2011 19:58)

To tedy jsou darebové, dneska zas atentátovali, shazovali mi sošky z poličky :o) už jsem koukala na vaše webovky, měla je Jaru na stránkách, mooooc hezký :o)))

Papoušci

(Eva, 18. 3. 2011 18:45)

Moji alexové se jmenují Robi a Čenda. U Robíčka už vím, že je to kluk, protože se mu loni vybarvil krásný černý kroužek okolo krku. Čendovi ještě není rok, takže si budu muset ještě rok počkat. Pokud byste se na ně chtěli podívat, tak jejich stránky jsou na www.alexandrmalyrobicek.estranky.cz

:)

(Jaru , 28. 2. 2011 22:17)

Jani, a co nějakej "papouščí deník", jako jsem měla na webovkách já?
My si moc rádi počtem :-)